'Dag van je Leven' zoekt donaties voor optredens

Aalsmeer – De derde zaterdag van de maand juni staat altijd in het teken van de jaarlijkse botendag van Stichting Dag van je Leven. Net als vorig jaar kan dit leuke uitje voor mensen met een verstandelijke beperking helaas niet doorgaan. Stichting Dag van je Leven is deze doelgroep uiteraard niet vergeten en wil toch iets speciaals doen op deze dag. Ze organiseren zaterdag 19 juni daarom bij een aantal Ons Tweede Thuis voorzieningen leuke optredens van diverse artiesten.

De voorzieningen worden getrakteerd op optredens van onder andere Het Meezingteam, René Eshuijs en Dennis Wijnhout. Op Bevrijdingsdag 2020 werd dit ook gedaan en toen werd het een groot succes. Zij gaan er in de tuin van de voorzieningen weer een echt feestje op afstand van maken.

Genietmomentje gunnen
Om dit allemaal te kunnen bekostigen zijn er donaties nodig, want Stichting Dag van je Leven kan alleen dingen organiseren met hulp van donateurs en sponsors. Wilt u een kleine bijdrage doen voor een genietmomentje voor deze speciale doelgroep? Dan kunt u doneren op het bankrekeningnummer van Stichting Dag van je Leven NL56 RABO 0314168273. Als u meer informatie wilt of een factuur, dan kunt u een mail sturen naar info@dagvanjeleven.org. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 06-20030134. Bij voorbaat bedankt voor uw hulp!

Foto: Meezing Team | eigen foto

Gepubliceerd: 14 juni 2021 om 22:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×