Afscheidsfilm Antoniusschool op RA-TV

Kudelstaart – In deze periode van het jaar nemen vele leerlingen afscheid van de basisschool om na de zomervakantie de stap naar het voortgezet onderwijs te zetten. Spannend! Daarbij hoort natuurlijk een mooi afscheid, vaak met een musical. In coronatijd gaat dat vaak anders. Soms toch op een fysieke manier, soms op een alternatieve manier.

Zo presenteren de vier groepen 8 van de Antoniusschool dit jaar weer een film in plaats van een gespeelde musical. In de film ‘O Wat een jaar!’ komt de minister-president met de aankondiging dat het verboden woord niet mag worden gezegd in Nederland. Het hele land is in rep en roer over wat dat verboden woord dan is. Ondertussen worden de leerlingen die digitaal via Teams de lessen volgen in hun computer gezogen. Hoe komen zij weer op tijd voor hun afscheidsfeest uit de digitale wereld?

Je kunt het allemaal zien op Radio Aalsmeer TV op vrijdag 9 juli om 16.00 uur. De film duurt in totaal 1,5 uur. Veel plezier!

Gepubliceerd: 7 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×