Crownfunding MS-patiënt in herhaling 'Echt Esther'

‘Echt Esther’ zendt donderdag 22 juli een herhaling uit. In deze uitzending Ruud en Claudia Spring in ’t Veld over de crowdfundingactie voor Ruuds ziekte MS.

Dit echtpaar is al 35 jaar samen en ze wonen al bijna 20 jaar in Aalsmeer. De laatste vijf jaar in een appartement vanwege de MS van Ruud. Hij kreeg deze diagnose in 1998. Ondanks hij steeds slechter wordt en veel thuis zit, proberen zij toch zoveel mogelijk leuke dingen te doen.

Vorig jaar januari veranderde alles voor Ruud in negatieve zin. Op een ochtend wilde hij uit bed komen, maar kon niets meer bewegen. Vanaf dat moment heeft hij overal hulp bij nodig. Om het proces mogelijk stop te zetten, wil hij naar Moskou voor een stamceltherapie behandeling. Voor MS is dit nog geen gangbare behandeling in Nederland, daarom moet men hiervoor uitwijken naar het buitenland.

Er is een groot bedrag nodig en daarvoor zijn Ruud en Claudia een crowdfunding-actie gestart om een deel van het benodigde bedrag bij elkaar te krijgen. Donderdag 22 juli kun je naar hun verhaal luisteren.

‘Echt Esther wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Echt Esther

Gepubliceerd: 18 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×