'Disco Mix' van René van Aken in 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

In de extra lange aflevering van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ is donderdag 22 juli rond 21.30 uur een speciale ‘Disco Revival Dance Mix’ te beluisteren, gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken. Hij is ook wel bekend als de ‘Dutch Dance Detective’, gespecialiseerd in het maken van dancemixen.
In januari 2017 zond ‘Aalsmeer by Night’ ook al één van zijn mixen uit: de ‘George Michael Final Dance Mix’ kort na het overlijden van de zanger. En afgelopen oudejaarsavond sloten ‘Aalsmeer by Night’ en Radio Aalsmeer het jaar 2020 dansend af met zijn ‘The 20 Years Of Dance Mix’,
Voor de ‘Disco Revival Dance Mix (part 1)’ ging René terug naar de begin jaren 80. Hij koos een tiental disco/dancetracks uit en mixte deze vakkundig aan elkaar. Je hoort het resultaat donderdag rond 21.30 uur in de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ op Radio Aalsmeer. Je vindt René van Aken / Dutch Dance Detective ook op Facebook en Mixcloud.

Kool & The Gang in spotlight

In het twee uur durend dansfeest op je radio komen oude dansplaten en nieuwe dance tracks voorbij;  het best dansbare uit heden en verleden. In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op Kool & The Gang. Verder o.a. aandacht voor een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek.
Ook in de reguliere uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ tussen 22.00 en 24.00 uur wordt de dansvloer nog regelmatig gevuld. De ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ wordt de komende twee weken uitgezonden, op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, voorafgaand aan de wekelijkse reguliere uitzending tussen 22.00 en 24.00 uur.
Foto: Rene van Aken

Gepubliceerd: 20 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×