Wandel- en fietstips bij 'Sport & Co'

Het programma ‘Sport & Co’ wordt wekelijks uitgezonden bij ons collega’s uit Uithoorn, Rick FM en iedere zondag om 19.00 uur bij Radio Aalsmeer. Veel onderwerpen in de uitzending zijn voor heel Amstelland aantrekkelijk om kennis van te nemen.

Centraal in deze Aalsmeerse versie van Sport & Co staat een serie interviews met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren van RKDES. Zij zijn als praktijkbegeleiders drijvende krachten achter de nieuwe opzet van de jeugdopleiding van RKDES. Na een eerste kennismaking met deze mannen en hun werk bij RKDES vonden we het bij Sport & Co zo inspirerend ook voor andere verenigingen dat we besloten er een serie van te maken. Deze serie kunt u de komende 3 maanden horen bij Radio Aalsmeer in dit programma.

Verder kunt u in deze uitzendingen beweegtips voor kinderen verwachten van kinderfysiotherapeut Corien Baayens en gymleraar Tim Verlaan. In de coronaperiode zijn veel mensen gaan wandelen. Wandelcoach Henk de Vries van de AKU geeft tips over wandelen in de omgeving en het effect van wandelen op je gezondheid. Peter Zijerveld, talentcoach van de KNWU,  zal de komende maanden tips geven voor de eenzame fietser die zelf op pad gaat. Daarnaast besteden ze aandacht aan sportevenementen in Amstelland en omgeving.

De interviews worden gehouden door Marco Groothoff, Jan Tilburgs en Ton van der Bruggen. De interviews zullen worden afgewisseld met muziek en introducties door Thijs van Uden.

Gepubliceerd: 22 juli 2021 om 21:29 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×