‘Door de Mangel’ op herhaling met Thomas Visser

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 26 juli zal de uitzending van 2 november jl. met Thomas Visser te horen zijn.

Thomas is coördinator van De Oude Veiling. Hij studeerde Human Resource Management, maar solliciteerde tijdens zijn vakantie voor zijn huidige functie bij ‘de huiskamer van Aalsmeer’. We spraken Thomas midden in de lockdown. “Het is momenteel moeilijk, want we kunnen bijna niets. Daarom help ik bij de ESA gewoon ook bij het onderhoud van bijvoorbeeld De Bloemhof”, vertelde Visser in de uitzending. De Hornmeerder was ooit kindje Jezus in een levende kerststal in Frankrijk en noemde zichzelf gezellig, energiek en een dromer.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 22 juli 2021 om 21:30 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×