‘Door de Mangel’ op herhaling met burgemeester Gido Oude Kotte

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 19 juli zal de jubileumuitzending van 5 oktober jl. met burgemeester Gido Oude Kotte te horen zijn. Na zeven jaar ontving de talkshow de 300e gast. De burgemeester zette het lustrum luister bij door in de studio aan te schuiven.

Hij vertelde in die uitzending o.a. over zijn weg van raadslid naar burgemeester. “Aalsmeer stond bovenaan ons lijstje. Er moest gemeenschapszin zijn, een dorpskarakter hebben, in de buurt van de grote stad en het liefst in Noord-Holland”. Toen hij op gesprek kwam om gewogen te worden was Commissaris van de Koning Remkes van mening dat Aalsmeer voor een beginnend burgemeester een maatje te groot was. En over de toekomst zij Oude Kotte: “Zo lang ik burgemeester ben blijft Aalsmeer een zelfstandige gemeente. In ieder geval voor de komende 50 jaar”.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 12 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×