Opleidingsfonds bij 'Blikopener Radio'

Nikky Hofland van TechMeUp is op maandag 19 juli om 18.00 uur te gast bij de volgende uitzending van ‘Blikopener Radio’.  TechMeUp is een techfonds dat investeert in de kansen van mensen. Wij geloven dat opleidingen toegankelijk moeten zijn voor iedereen, wat je situatie ook is! Daarom zetten wij ons samen met onze partners dagelijks in voor een diverser en inclusiever tech ecosysteem. 

Natuurlijk is een van de vaste columnisten weer van de partij in de uitzending en praat Esther je weer bij over wat er gebeurt in de wereld van innovatie. Heb je de vorige uitzending gemist, je kan deze uitzending terugluisteren op de website van Radio Aalsmeer of via de linkinbio op Instagram; @blikopener_radio

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×