Nieuw programma: 'Lianne's Game Wereld'

Radio Aalsmeer heeft weer een nieuw programma: Lianne’s Game Wereld’. Een informatief en gezellig programma van Lianne Pol over gaming dat iedere zondagmiddag om 15.00 uur wordt uitgezonden. Nummers uit de originele soundtrack zullen aan bod komen, maar ook muziek die gerelateerd is aan gaming, bijvoorbeeld prachtige creaties van Youtubers.

Met het item ‘de game van de week’ word je op de hoogte gehouden van de nieuwe spellen die uitkomen, door deze kort maar krachtig te behandelen. Heb je zelf een voorstel voor de game van de week? Een spel waar jij ontzettend naar uitkijkt of net uitgekomen is en waar je geen genoeg van kan krijgen? Mail deze dan met je motivatie naar info@radioaalsmeer.nl / lianne@radioaalsmeer.nl en misschien is straks jouw game de game van de week.

‘Lianne’s Game Wereld’ wordt iedere zondag van 15.00 – 16.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 12 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×