Weer een sportieve ‘Sem op Zaterdag’

‘Sem op Zaterdag’ sluit het drieluik over een sportieve maand a.s. zaterdagochtend 17 juli vanaf 10.00 uur af met een muzikale terugblik op de EK finale, besteedt aandacht aan het slotweekend van de Tour de France en blikt vooruit op de start van de Olympische Spelen.

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. Zijn keuzes zijn wat betreft inhoud, artiest of titel vaak gerelateerd aan de actualiteit en worden relaxed en informatief toegelicht. Alle genres en dus muziek van alle continenten komen gevarieerd aan bod met een accent op ‘licht verteerbaar’.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 12 juli 2021 om 22:40 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×