'That's Life' in teken van De Elementen

Donderdag 15 juli komt de uitzending van That’s Life vanuit de Historische Tuin, een uitzending die volledig in het teken staat van het evenement De Elementen. Een kunstproject dat op verschillende locaties te zien is en waar veel activiteiten omheen worden georganiseerd. Aalsmeer komt weer in kunst- en cultuurbeweging.

Op initiatief van Constantijn Hoffscholte en diverse organisaties zijn er kunstprojecten bij buitenlocaties te zien. Ze staan in het teken van de elementen aarde, vuur, lucht en water. “Zonder aarde geen bloemen, zonder water geen poel en zonder wind en vuur geen groei”, aldus de organisatie.

Gasten zijn onder andere wethouder Wilma Alink, Anton Temme van de Historische Tuin, Constantijn Hoffscholte initiatiefnemer en deelnemer met het Flower Art Museum, Adrie Kraan voorzitter Fotogroep Aalsmeer en Mireille Schermer kunstenaar en exposant in de tuin van het Oude Raadhuis. En natuurlijk als vanouds live muziek van little boogie boy Hein Meijer met de blues.

Kortom een prachtige locatie, informatie over het evenement, mooie mensen en heerlijke muziek. Kijk en luister vooral mee via www.radioaalsmeer.nl want dit wordt een feestje over kunst en cultuur.

Presentatie Jenny Piet en techniek van Lennart Bader en Dennis Wijnhout.

Foto: 'Ode aan de Olympische Spelen in Tokyo’ - Saskia Neijzing en Anton Temme

Gepubliceerd: 12 juli 2021 om 22:30 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×