‘Door de Mangel’ op herhaling met Fleur Looy-Diets

Zelfs tijdens de zomerperiode hoeft u de wekelijkse Aalsmeerse talkshow niet te missen. Gedurende het zomerreces zijn er zes herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Komende maandag 2 augustus zal de uitzending van 30 november jl. met bloemiste Fleur Looy-Diets te horen zijn.

Na eerst in de zorg gewerkt te hebben, is zij in september 2020 begonnen met een bloemenkar. Op verschillende plekken verkoopt zij drie keer per week haar bloemen. Geen wonder dat het voorwerp dat zij meenam dan ook een prachtig boeket was. Daarnaast is zij ook creatief met taart, muurschilderingen en kleding. Vandaar dat de drie kernwoorden die zij zichzelf toedicht dan ook naast creatief, chaotisch en vrolijk zijn.

‘Door de Mangel” is iedere maandag te beluisteren tussen 19.00 en 20.00 uur. Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

Gepubliceerd: 25 juli 2021 om 13:19 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×