Noord-Europese componisten bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma ‘Intermezzo’ besteedt op maandagavond 2 augustus aandacht aan Noord-Europese componisten. Er zullen werken van de bekendste daarvan te beluisteren zijn, te weten de Noor Edvard Grieg en de Fin Jean Sibelius. Of er ruimte is voor andere componisten is bij het ter perse gaan nog niet bekend, laat u verrassen!

‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Wekelijks zoeken programmamakers Sem van Hest en Cor Knol om de beurt de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers van klassieke muziek.

‘Intermezzo’ wordt iedere maandag van 21.00 – 23.00 uur uitgezonden. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 juli 2021 om 13:55 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×