Dorpswandeling met Jan van Veen

Ben jij ook iemand die zijn vakantie zorgvuldig voorbereidt? In al die plaatsjes die je aan doet is wel iets leuks te zien. Dat leuke kerkje, dat mooie monument, dat gezellige pleintje, of die speciale plantentuin.

Overal vind je wel iets interessants om te weten en waar je later mee thuis kunt komen. Maar … wat weet je eigenlijk van ons eigen Aalsmeer? Je loopt door het dorp om je boodschappen te doen, of je gaat een boek kopen. Maar als er in andere gebieden van alles te vertellen valt over diverse dorpjes, dan zal dat in Aalsmeer toch ook wel het geval zijn? Jazeker!!

Loop zaterdag 31 juli maar eens mee met Jan van Veen. Hij zal je je eigen dorp op een andere manier laten zien, en er valt aardig wat over te vertellen! Loop zaterdag maar eens met hem mee, de start is om 1 uur bij de ingang van de Historische Tuin. Je zal hierna met een andere blik door ons prachtige dorp lopen!

Je kunt je aanmelden via coordinator@historischetuinaalsmeer.nlof telefonisch via 0297-322562.

De kosten zijn € 5,- p.p. en de duur van de wandeling is circa 1,5 uur.

 

Foto: Historische Tuin

Gepubliceerd: 23 juli 2021 om 21:35 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×