Film over ’t Farregat 1930-1950 op TV Aalsmeer

Aalsmeer – Radio en TV Aalsmeer en Stichting Oud Aalsmeer werken samen. Elke maand wordt op het lokale tv-kanaal een historische film uitgezonden onder de noemer Oud Aalsmeer in Beeld. Ook op de radio wordt hier aandacht aan besteed. De film van juli gaat over ’t Farregat 1930 –1950 met commentaar door Martin Verbeek. Deze film is in 1993 uitgegeven door de Stichting Oud Aalsmeer ter gelegenheid van hun 25-jarig jubileum.

De film wordt tweemaal op tv uitgezonden. Vrijdag 2 juli is de eerste vertoning vanaf 11.00 uur. Een dag later, zaterdag 3 juli, is de film nogmaals te zien vanaf 13.00 uur. De uitzending op zaterdag wordt voorafgegaan door een inleidend interview met Oud Aalsmeer-voorzitter Dirk Jongkind. Het interview door presentator Jan van Veen is te beluisteren op zowel Radio als TV Aalsmeer en begint omstreeks 12.45 uur.

TV Aalsmeer is bij Caiway te vinden op kanaal 12 en bij gebruikers van KPN/XS4ALL/Telfort op kanaal 1389. Meer informatie: www.radioaalsmeer.nl.

Oud Aalsmeer in Beeld is een netwerk voor verzamelaars en hobbyisten van beelden uit vroeger tijden (foto, dia en film/video) van Aalsmeer, Kudelstaart en Rijsenhout. Deze groep van Oud Aalsmeer bestaat momenteel uit 21 enthousiaste hobbyisten en heeft zich ten doel gesteld de enorme collectie filmbeelden te ontsluiten voor het publiek. Op de website van de stichting wordt elke maand een historische film geplaatst die een maand lang te zien is.

Gepubliceerd: 1 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×