Traineeship als ontwikkeltraject voor jongeren

Aalsmeer – Op 1 oktober start het Vrijwillig Traineeship Amstelland weer met 20 nieuwe jongeren. Het Traineeship is
een maatschappelijk & persoonlijk ontwikkeltraject voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar. Iedereen is welkom. VT Amstelland gelooft dat iedereen op zijn of haar manier iets waardevols te betekenen heeft in de maatschappij.

In 6 maanden tijd combineren trainees uitdagende vrijwilligersopdrachten met professionele trainingen. Denk aan een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per week. Tijdens het traject is het eerste aanspreekpunt een coach van dezelfde leeftijdscategorie. Na afronding van het Traineeship zijn er nieuwe skills ontwikkeld, nieuwe vrienden gemaakt, is er een groter netwerk gecreëerd en het CV geboost.

Enthousiast geworden? VT Amstelland hoort graag meer over de motivatie, het commitment en verantwoordelijkheidsgevoel in een informeel gesprek op kantoor. Deze gesprekken vinden plaats op vrijdag 6,20 en 27 augustus én vrijdag 3 september. Meer weten? Check dan de website: www.aalsmeervoorelkaar.nl/vrijwillig-traineeship.

Gepubliceerd: 1 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×