Roy en Justin Huiskens 4e op EK Magic

Aalsmeer – Afgelopen week vonden van 30 juni tot 4 juli de FISM Europese kampioenschappen Magic in Manresa (Spanje) plaats. De jonge illusionistenbroers Roy (22) en Justin (20) uit Aalsmeer mochten Nederland vertegenwoordigen en behaalden hier de mooie 4e plaats.

Al op de eerste dag waren de broers aan de beurt en stonden ze te schitteren op het grote podium. “De act ging goed! Het publiek ging uit z’n dak en wij ook. Wij zijn erg trots op onze zelfbedachte illusie act die wij hier hebben neergezet”, laten Roy en Justin weten.

Na alle optredens was het voor de deelnemers nog even spannend, maar werd zaterdagavond de uitslag door de jury bekend gemaakt. Helaas komen de broers zonder prijs terug naar Nederland en waren ze allereerst teleurgesteld. Maar een dag later kwam ook de trots voor wat zij hadden neergezet. “Wij zijn gewoon vierde van heel Europa! Wat een week en wat hebben wij een geweldige crew!”.

De broers bedanken iedereen voor alle steun en lieve berichtjes. Zij hopen op nog veel meer magische momenten en wie weet binnenkort hun eigen tour!

Foto: Roy en Justin Huiskens

Gepubliceerd: 6 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×