Zonnige en fleurige heropening FloriWorld

Aalsmeer – Met bloemenlint en snoeischaar werd de nieuwste interactieve bloemen en plantenattractie vorige week officieel heropend door de Burgemeester van Aalsmeer. Na de opening in de zomer van 2020 heeft FloriWorld na 4 maanden haar deuren moeten sluiten in verband met de coronacrisis.

Op vrijdag 2 juli werd FloriWorld op fleurige wijze heropend door de Burgemeester van Aalsmeer, Guido Oude Kotte. In het bijzijn van raadsleden, wethouders en overige genodigden werd op toepasselijke wijze een bloemenlint doorgeknipt met snoeischaar. Na een welkomstwoord door Silvia van den Aardweg, Manager
Marketing bij FloriWorld en Bert Kranendonk, Experience Architect bij DEX, werd in een zonnig Aalsmeer het bloemenlint doorgeknipt door de Burgemeester van Aalsmeer.

Na het officiële moment hebben de genodigden de attractie bezocht en werd de middag feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje.

Foto: eigen foto's

Gepubliceerd: 5 juli 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×