'Echt Esther' over het niet doorgaan van de Feestweek

En dan is er ook dit jaar geen feestweek omdat Nederland nog steeds corona-maatregelen heeft die het niet mogelijk maken om meerdaagse feesten te organiseren. Dat is natuurlijk hartstikke jammer. Ook voor de Stichting Dag van je leven betekent het dat veiligheid en gezondheid van mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking voorop komen en dat ook hun feestdag in de tent sowieso al niet door kon gaan. Dirk Box vertelt donderdag om 19.00 uur hoe de stichting zich in deze crisis toch hart gemaakt heeft voor mensen met een beperking in de regio. Wat het betekent het voor hen dat de feestweek niet doorgaat?

Daarnaast probeert programmamaker Esther Sparnaaij nog iemand te spreken van het bestuur van de feestweek. Om ook te horen hoe zij kijken naar de afgelopen periode, waarin ze eerst een feestweek konden organiseren maar twee weken vooraf toch moesten besluiten dat het niet door kon gaan.

Als kers op de taart, leest Truus Oudendijk haar column voor.

Heb jij een leuke vraag voor een van de gasten? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan overal ter wereld vanaf 19:00 uur via www.radioaalsmeer.nl

Foto: Dag van je Leven

Gepubliceerd: 31 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×