'Aalsmeer by Night' laat de jaren 60 herleven

Donderdag 2 september vanaf 22.00 uur klinkt de muziek uit de jaren 60 op Radio Aalsmeer. Meindert van der Zwaard start eenmalig weer de ‘September Sixties’  uit de tijd van sixties-helden zoals Creedence Clearwater Revival, Boudewijn de Groot, Cliff Richard, Édith Piaf, Golden Earring en Elvis Presley. De tijd van de maanlanding, het huwelijk van Beatrix, de bouw van Lelystad, commerciële zeezenders en de eerste kleurentelevisie. ‘Aalsmeer by Night’ gaat ‘Back to the sixties’!
Ook de vele vaste onderdelen zoals o.a. ‘De Reclameplaat’ (22.25 uur) en ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (23.11 uur) komen uit de jaren 60. Dus trek je trapezejurk of  broekpak maar aan en laat je haar groeien! De muziek doet de rest!
Donderdag 2 september vanaf 22.00 uur in ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Gepubliceerd: 31 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×