Flower Power-Parade reed van Amsterdam naar Aalsmeer

Aalsmeer – FloriWorld is een uniek personal experience-concept. Het is geen museum en ook geen pretpark. Het is een plek waar je als bezoeker zelf deel uitmaakt van de show, want hier kijk je geen kunst, hier ben je er onderdeel van. In deze kleurrijke en magische droomwereld beleef je de magie van bloemen en planten in verschillende shows.

Om alvast in the mood te brengen, organiseerde FloriWorld een Flower Power-fietsparade op dinsdag 17 augustus. Deze fleurige en kleurrijke parade met 13 unieke fietsende bloemen- en plantenkunstwerken bracht het bloemencorso in een eigen jasje weer terug naar Aalsmeer. Elk kunstwerk representeerde onder meer de kunstzinnige interactie van FloriWorld. De fietsende kunstwerken reden vanaf de Dam in Amsterdam via Amstelveen naar FloriWorld in Aalsmeer. Langs de route werden bloemen uitgedeeld, met een gratis entreekaartje voor deze zomer. Het ‘personal experience-museum’ FloriWorld is geopend sinds 2 juli 2021 en neemt je mee in een magische wereld.

Foto: Fabian Calis

Gepubliceerd: 17 augustus 2021 om 22:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×