Goud voor de Kudelstaartse Imke Brommer

Kudelstaart/Tokio – Op de tweede dag van de Paralympische Spelen in Tokio heeft Larissa Klaassen samen met haar pilote Imke Brommer voor het tweede goud van Nederland gezorgd. Het duo was de sterkste op de tijdrit over 1000 meter bij het baanwielrennen.

Tijdens het WK van vorig jaar veroverde de 27-jarige Klaassen samen met Brommer de zilveren medaille. Klaassen en Brommer bereikten de finish in de finale in 1 minuut en 5,291 seconden. Dat betekende naast het goud ook nog een persoonlijke record. Ze waren bijna anderhalve seconde sneller dan de Britten Aileen McGlynn Obe/Helen Scott (zilver) en het Belgische tweetal Griet Hoet/Anneleen Monsieur (brons).

Foto: ter illustratie (Pixabay)

Gepubliceerd: 26 augustus 2021 om 8:03 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×