Rolstoeltennisser Ruben Spaargaren is er klaar voor

Aalsmeer/Tokio – De paralympische spelen zijn gisteren officieel geopend en voor de rolstoeltennisser Ruben Spaargaren komen de eerste wedstrijden dichterbij. De tijd van training op het tennispark zit er bijna op. Morgen nog een laatste dag trainen en dan zal vrijdag het toernooi voor de Aalsmeerder starten.
Loting
Inmiddels heeft de loting plaats gevonden. Zoals bij elk toernooi staat elke wedstrijd op zich en kan je geen voorspellingen doen over het verloop, maar Ruben lijkt niet ongunstig geloot te hebben. In het enkelspel zijn de eerste twee rondes niet ongunstig en in de dubbel geldt dat voor de eerste ronde.
Ruben heeft laten weten er heel veel zin in te hebben en voelt zich prima. Hij noemde zichzelf vandaag zelfs een blij ei. Mooier kan hij zijn toernooi niet beginnen. Donderdag zullen de start tijden van de wedstrijden bekend worden.
Foto: Ruben Spaargaren | eigen foto

Gepubliceerd: 25 augustus 2021 om 21:52 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×