KC & The Sunshine Band centraal in 'Aalsmeer Dance Night'

Op Radio Aalsmeer is donderdag 26 augustus wederom een extra lange aflevering van het programma ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren. Presentator Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur weer een speciale ‘Dance Night’, een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.

In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze donderdag staat de spotlight op KC & The Sunshine Band. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij.

Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Ook in de reguliere uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ tussen 22.00 en 24.00 uur wordt de dansvloer nog regelmatig gevuld. Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 22 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×