Maria Eickhoff in eerste 'Door de Mangel' na zomerstop

Gedurende de zomervakantie waren er zeven herhalingen van ‘Door de Mangel’ te beluisteren. Zo hoefde je de Aalsmeerse talkshow ook gedurende de zomerstop niet te missen.

Maar het is nu weer de hoogste tijd om te starten met een nieuwe reeks live uitzendingen. Het nieuwe seizoen wordt geopend door de Kudelstaartse Maria Eickhoff. Zij is de 315e gast in ‘Door de Mangel’. Eickhoff geeft pilatus lessen o.a. bij Omnia. De Kudelstaartse kan daar enthousiast over vertellen, maar uiteraard willen zus en broer Mylène en Elbert Huijts alles weten over de persoon Maria. Dit en meer hoor je maandag 30 augustus vanaf 19.00 uur.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 24 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×