Korte felle brand in de Lakenblekerstraat

Aalsmeer – In een bedrijfsverzamelpand aan de Lakenblekerstraat is zaterdagnacht 21 augustus rond 1.00 uur een korte felle brand uitgebroken. Het vuur ontstond in een opslag voor rubberboten. Er ontstond een aanzienlijke rook- en roetontwikkeling, waardoor omwonenden geadviseerd werden de ramen en deuren te sluiten. Ook het naastgelegen pand heeft schade opgelopen. Niemand raakte gewond. Hoe de brand is ontstaan is nog onduidelijk.

Naast de Aalsmeerse brandweer, waren meerdere korpsen aanwezig, waar onder een eenheid uit Kennemerland. Na aankomst werd direct opgeschaald naar grote brand. Rond 2.30 uur was de brandweer de brand meester. Hoe groot de schade is, moet nog worden onderzocht.

Gepubliceerd: 21 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×