Sjoelclub Aalsmeer start ook weer

Aalsmeer – Na 11 maanden verplichte rust, gaat Sjoelclub Aalsmeer weer starten met de competitie. De eerste stenen zullen op donderdag 2 september richting de gaten gaan. De sjoelers starten om 19.30 uur in Dorpshuis ’t Podium in Kudelstaart.

Er wordt 1 x per 2 weken op donderdagavond gesjoeld, waarbij er 2 x 10 bakken worden gegooid. Er wordt in drie klassen gesjoeld, ieder op zijn eigen niveau. Leeftijd maakt niet uit. In de pauzes tussen de wedstrijden door is er tijd om gezellig bij te praten.

Ook nieuwe leden zijn welkom. Ga gerust een avond kijken of de sjoelsport iets voor u is. Voor informatie kunt u bellen naar  telelefoonnummer 06 – 25 16 74 02 of kijk op www.sjoelclub-aalsmeer.nl

Foto: Ria Scheeuwe

Gepubliceerd: 24 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×