Training voor meer balans in je leven

Aalsmeer – Wil je meer tijd en ontspanning voor jezelf? Wil je anders leren omgaan met stress? Heb je veel op je bordje liggen? Wil je minder piekeren? Ben je op zoek naar meer balans in je leven? In september geeft Participe Amstelland de gratis training ‘Ontspanning in Zicht’.

Het is geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals. De training geeft je inzichten en leert je bewuster te worden van je behoeften. In de training worden 5 thema’ s behandeld: omgaan met stress, piekeren, energiebalans, sociaal netwerk en voeding en Beweging. Deze bijeenkomst wordt gegeven in samenwerking met PACA (psychosociale fysiotherapie) en Diëtistenpraktijk VDB.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten en vindt plaats op vrijdag 10 september, 17 september, 24 september, 1 oktober en 8 oktober van 9.30-11.30 uur in Aalsmeer (Parochiehuis Gerberastraat 6 Aalsmeer).

De training is gratis! Je kunt je aanmelden voor de training Ontspanning in Zicht bij Participe Amstelland via: team.aalsmeer@participe.nu. Aanmelden is verplicht i.v.m. de RIVM coronamaatregelen welke uiteraard ook tijdens de training gelden.

Foto: pexels.com

Gepubliceerd: 11 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×