Cursus rouwmantel bij Mantelzorg & Meer

Aalsmeer – Als je langere tijd voor iemand hebt gezorgd en die is overleden, dan probeer je om te gaan met dat verlies en je leven zo goed en zo kwaad als het gaat weer inhoud te geven. Wilt u hierbij stilstaan en ervaringen uitwisselen met lotgenoten? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan de cursus rouwmantel van acht bijeenkomsten.
De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten waarin o.a. teruggekeken wordt op het afscheid en de ziekteperiode, het rouwproces, maar ook naar de rol van de omgeving en je eigen kracht.

De cusrus wordt gegeven bij Mantelzorg & Meer, Bouwerij 4d, Amstelveen op woensdagen in september, oktober en een keer in november van 10.30 tot 12.30 uur. De cursus is kosteloos. Informatie of aanmelding via: info@mantelzorgenmeer.nl.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 11 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×