Zeilfort en AKU bij 'Sport & Co'

In Sport & Co, een samenwerking met Rick FM, zijn zondagavond 22 augustus interviews te beluisteren die eerder bij onze collega’s uit Uithoorn zijn uitgezonden, maar die ook interessant zijn voor de Aalsmeerse luisteraar.

Zondag gaat het in de interviewreeks met Wim van Zwieten en Hans van Kasteren van de jeugdopleiding van RKDES over teamvorming. Martijn de Liefde vertelt over de plannen met het zeilfort in Kudelstaart en wandelcoach Henk de Vries van de AKU vertelt over het 40-jarig bestaan van de wandelafdeling en wat er daarom georganiseerd wordt.

Sport & Co wordt elke zondagavond uitgezonden van 19.00 uur tot 20.00 uur.

Foto: AKU wandelen

Gepubliceerd: 16 augustus 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×