Burendag met smartlappenkoor 'Denk aan de Buren'

Aalsmeer – Langzaam maar zeker mogen ook de koren in het land weer hun stembanden smeren en activiteiten ontplooien. Eerder al meldden we dat het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore weer was gestart. Maar ook het Aalsmeerse Smartlappenkoor ‘Denk aan de Buren’ is weer actief. Het koor organiseert in samenwerking met Participe en het Parochiehuis op 25 september a.s. een ‘Burendag’ met leuke workshops en twee spetterende optredens van ‘Denk aan de Buren’. Uiteraard wordt dit mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds.

De Burendag begint om 14.00 uur en eindigt ongeveer om 18.00 uur. Iedereen is welkom op de parkeerplaats van Cultureel Café Bacchus/Parochiehuis in de Gerberastraat 4 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 12 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×