Ellen mocht minuut gratis winkelen

Aalsmeer – “Ik win nooit wat,” waren de woorden van Ellen Neelissen uit Aalsmeer toen ze aan het Rad van Fortuin draaide tijdens de Koopjesdag op 4 september op het Molenplein. Maar dat kan ze nu nooit meer roepen, want zij was degene die de hoofdprijs in de wacht sleepte die dag. Dinsdagavond 14 september mocht ze haar prijs verzilveren bij de ‘blauwe supermarkt’ op het Praamplein.

Met hulp van haar man, die het karretje duwde, en onder toeziend oog van hun twee dochters, mocht ze één minuut gratis winkelen bij de supermarkt op het Praamplein. Binnen die tijd moest ze zoveel mogelijk verschillende producten in het winkelwagentje zien te stoppen. Goed voorbereid en met in haar hoofd stiekem een lijstje, rende ze met haar man door de winkel. Van het verse sap en fruit, via de verzorgingsproducten naar het wasmiddel en de wijn. Om haar kinderen blij te maken pakte ze ook nog snel een Donald Duck pocket, pizza en snoepjes mee. Al met al wist ze voor € 170,94 aan spullen mee te krijgen. Een mooi resultaat voor iemand ‘die nooit wat wint’.

Gepubliceerd: 15 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×