Gedichtentuin geopend met dorpsdichter

Aalsmeer – Zondagmiddag 5 september droeg dorpsdichter een bloemlezing uit eigen werk voor bij de opening van de Gedichtentuin op het Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg in Aalsmeer. Dit weekend is de Gedichtentuin van start gegaan en op het lommerrijke Boomkwekerskerkhof luisterden vele aanwezigen naar de voordracht van Jan Daalman.

Onderwerpen als Corona, natuur, verleden en heden passeerden in vele facetten de revue. De komende twee weekenden is de Gedichtentuin nog geopend voor belangstellenden, die de sfeer willen proeven van poëzie op een oud kerkhof. Het thema dit jaar is ‘Verlangen’ en er zijn 32 gedichten te bewonderen, waarin het thema in woorden is gevat.

Foto: John Tesselaar

Gepubliceerd: 5 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×