Gratis inloopspreekuur Testament & Uitvaart in bieb

Aalsmeer – In de Bibliotheek Aalsmeer kunt u op 7 oktober terecht bij notaris Geert Labordus en uitvaartverzorger Saskia Driezen voor al uw vragen over het regelen van een testament en uitvaart. Wat kost een uitvaart? Hoe zit het met erfrecht?

Voor veel mensen is een uitvaart of testament regelen een onbekend terrein waar bovendien veel misvattingen en misverstanden over bestaan. “Iedereen krijgt ermee te maken, maar er is veel onwetendheid. Daarom vinden wij het belangrijk om laagdrempelige voorlichting te geven,” licht Saskia Driezen toe. Het inloopspreekuur is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Bibliotheek Aalsmeer is gevestigd in de Oude Veiling, Marktstraat 19 in Aalsmeer.

Gepubliceerd: 27 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×