Kabouterbingo spelen op kinderboerderij

Aalsmeer – Kinderboerderij Boerenvreugd organiseert regelmatig leuke activiteiten voor de jonge jeugd. Zo kunnen kinderen nu kabouterbingo spelen. Bij het boerderijwinkeltje zijn bingokaartjes verkrijgbaar om mee te doen. De kabouters zijn verstopt in de speeltuin en moeten uiteraard allemaal worden gezocht.

Als alle 9 kabouters gevonden zijn mag het volle bingokaartje worden ingeleverd bij het winkeltje van de boerderij. Meedoen kan t/m zondag 24 oktober, dus dit kan ook een mooie activiteit voor de herfstvakantie zijn. Alle inzendingen loten mee voor een leuk prijsje. De prijswinnaars krijgen na de vakantie bericht.

Meedoen is gratis, maar de kinderboerderij stelt een kleine donatie zeer op prijs. Contant geld neemt spaarvarken Beer graag in ontvangst maar u kunt ook de QR code scannen op de rug van Beer en u donatie klein of groot digitaal overmaken. De boerderijwinkel is geopend van dinsdag t/m vrijdag van13.30 uur tot 16.30 uur en in het weekend is de winkel van 10.00 uur tot 16.30 uur open.

Gepubliceerd: 27 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×