Uitslagen Sjoelclub Aalsmeer

Aalsmeer – Na een eerste “wenavond” twee weken geleden, waren de meeste sjoelers al weer iets beter op dreef afgelopen donderdag in het Dorpshuis in Kudelstaart. De hoogste scores met 148 punten kregen alleen de dames voor elkaar. Petra Houweling, Marja Springin’tVeld en Elisa de Jong gooiden allen één keer een 148. Albert Geleijn kwam met 147 punten nog het dichtst in de buurt. Petra scoorde ook de meeste punten in de Hoofdklasse voor de competitie (17 pnt), maar in de A-klasse overtrof Pim van der Meer deze score ruim met 24 punten. In de B-klasse deed Mahjan Yari dat ook met 23 punten.

Uitslagen per Klasse:
Hoofdklasse:
1. Petra Houweling 2. Albert Geleijn 3. Hans van Leeuwen
A-Klasse:
1. Pim van der Meer 2. Theo van Leijden 3. Elisa de Jong
B-Klasse:
1. Mahjan Yari 2. Maria Baggen 3. Jan Geleijn Dzn.

Gepubliceerd: 19 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×