Voorronde Onderneming van het Jaar met mooie finalisten

Aalsmeer – Woensdagavond 15 september is in FloriWorld de voorronde gehouden voor de Onderneming van het jaar verkiezing. Het was een spannende avond met in totaal 27 pitches van de deelnemers. Door een deskundige jury werden in elke categorie drie finalisten gekozen voor de finale avond op 12 november. Wethouder Robert van Rijn presenteerde samen met Wouter de Vries van Nieuw Ondernemend Aalsmeer de avond.

Wethouder Robert van Rijn: “Het was een geweldige avond in FloriWorld. En ben erg blij dat we dit evenement weer live kunnen en mogen organiseren. Vooral omdat veel bedrijven een heftige tijd achter de rug hebben. Ik wil alle deelnemers bedanken voor de prachtige pitches en natuurlijk de finalisten feliciteren. Maar het is nog niet over voor de bedrijven die niet door gaan naar de finale. Alle deelnemers maken kans op de publieksprijs.”

Categorie Starters
De avond ging van start met de categorie starters. In deze categorie deden 6 bedrijven mee: Nieuwe Koers Zeilvermakerij, Lunchlokaal de Drukker, Golden Circle Events, Eetcafe De Zwarte Ruiter, Laurens Niezen fotografie. Na beraad van de jury gingen de volgende bedrijven door naar de finaleavond op 12 november: Nieuwe koers Zeilvermakerij, Lunchlokaal de Drukker en Eetcafé de Zwarte Ruiter.

Categorie ZZP-ers
In deze categorie waren genomineerd: diEMode, Bloemies, Little Cactuz, Aan Marketing, Langeraad Installatie, MM trading Melz essentials. Na de inspirerende pitches werden uiteindelijk DiEMode, Little Cactuz en Aanmaketing gekozen tot finalisten.

Categorie MKB klein (tot 25 FTE)
Dit was de grootste categorie met maar liefst 10 bedrijven. In deze categorie waren genomineerd: Zeilmakerij Aalsmeer, Werkgroup, TCT techniek, DC Systems, Bloomgift, Veritas ICT Services B.V. , See me Fit, Deboprojects, Now Organic International B.V. en Circular Plastics. De jury heeft lang vergaderd en kwam uiteindelijk met de volgende finalisten: Deboprojects, Circular Plastics en DC Systems.

Categorie MKB groot (vanaf 25 FTE)
In de categorie MKB groot waren dit jaar drie bedrijven genomineerd. Omdat er in elke categorie drie bedrijven doorgaan naar de finale avond, gaan zij alle drie rechtstreeks door. Uiteraard hebben zij tijdens de avond wel een pitch gehouden. De finalisten in deze categorie zijn: Bosman van Zaal, Burgers Carrosserie en Hortus Supplies International.

Nieuwe prijzen
Naast de gebruikelijke prijzen zijn er dit jaar twee extra prijzen aan toegevoegd.  Zo is er voor het eerst een publieksprijs. Hier komen alle deelnemende bedrijven voor in aanmerking. Stemmen hierop kan vanaf 27 september via een speciale stemknop op de site van de Nieuw Ondernemend Aalsmeer: www.nieuwondernemendaalsmeer.nl
En twee een innovatieprijs voor het meest innovatieve bedrijf in Aalsmeer.Ook deze twee prijzen worden uitgereikt tijdens de finaleavond op 12 november in The Beach.

Finale avond op 12 november
Wilt u ook naar de finale avond komen? Meldt u dan aan op de website: www.nieuwondernemendaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 16 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×