Scooter en bus botsen op busbaan

Aalsmeer – Woensdagmiddag rond 17.00 uur heeft er op de Koningin Maximalaan in De Kwakel (ter hoogte van de bloemenveiling van Aalsmeer) een ongeval plaatsgevonden tussen een bus en een snorscooter. Het ongeval gebeurde op de kruising met de busbaan nabij de Poelweg .

VTF | Vivian Tusveld

De kruising heeft verkeerslichten, maar die staan vanwege werkzaamheden op knipperen. Voorbijgangers waaronder een (wijk)verpleegkundige hebben eerste hulp verleend. De bestuurder van de snorscooter is gecontroleerd door het ambulancepersoneel en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.
Zowel de bus als de snorscooter hebben flinke schade opgelopen.

 

Gepubliceerd: 15 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×