Vrijdagavond extra 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Vrijdag 17 en vrijdag 24 september zijn er twee extra uitzendingen van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur twee speciale ‘Dance Night’-edities. Twee keer een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden.
In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze vrijdag staat de spotlight op Earth, Wind & Fire. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek.
Twee vrijdagavonden achter elkaar is de Radio Aalsmeer dansvloer geopend. Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Gepubliceerd: 13 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×