'That's Life' in teken van de Kunstroute

Vrijdag 17 september is het programma ‘That’s Life’ op locatie met een speciale uitzending over de KCA Kunstroute vanuit Scheepswerf Otto (Uiterweg) van 18.00 tot 20.00 uur.

Op deze locatie wordt dit weekend de kunstroute geopend op zaterdag 18 september. Twee dagen lang exposeren er diverse kunstenaars, maar er zijn natuurlijk nog veel andere locaties, waar ook workshops en lessen live worden gegeven.

De uitzending wordt geopend door de voorzitter van de KCA Kunstroute en gastvrouw Ulla Eurich. Tijdens het twee uur durende programma komen een aantal kunstenaars praten over wat er allemaal te doen en natuurlijk te zien is.

Programmamakers Jenny, Adrie en Dennis zijn live getuige van nog een stuk opbouw tijdens de uitzending en hebben ook live muziek van Greta Holtrop en Martijn Schok met heerlijke swingende jazz.  En een prachtig gedicht van onze dorpsdichter Jan Daalman.

Een heerlijk kunst weekend met als aftrap ‘That’s Life’ met veel info over de kunstroute en gasten Frederique Bruijnen, Ingrid Wiebe, Sunny Neeter, Karina Tan, Amanda Poortvliet, Ingrid Arets, Tries Smilde, Jan Daalman, Monic Persoon en Reint Baarda.Kijk mee via de website of via de TV

Gepubliceerd: 13 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×