'September Seventies' in 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 16 september is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Na de ‘September Sixties’ twee weken geleden, is het deze donderdag tijd voor de ‘September Seventies’. Presentator Meindert van der Zwaard duikt vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 70! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1970-1979. Welk soort muziek was toen populair? Disco, Glamrock of ‘Palingpop’?
Ook ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Seventies!
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Gepubliceerd: 12 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×