Geen Alex, wel Sander in ' Door de Mangel'

Tot het laatste moment was het team van ‘Door de Mangel’ in de veronderstelling dat Nicole Suurendonk de 316e gast zou zijn. Op het laatste moment zegde zij echter af. Gelukkig werd Kudelstaarter Jos de Jong bereid gevonden om de honneurs waar te nemen. De geboren Kwakelaar heeft in zijn jeugd 6 jaar op het internaat gezeten, maar is uiteindelijk in de tuinbouw terecht gekomen, altijd in leidinggevende functies. De Jong is, nu hij gepensioneerd is, onder meer actief op het toneel en wandelt hij graag met cliënten van het Zorgcentrum Aelsmeer. Hij noemde zichzelf rustig, creatief en sociaal.

Alex Stolwijk
Het zit de programmamakers van ‘Door de Mangel’ niet mee. Helaas heeft de beoogde gast van maandag 13 september Alex Stolwijk moeten afhaken wegens ziekte. Op zo’n korte termijn was geen vervanger meer te vinden, waardoor besloten is alles een week op te schuiven. Alex komt nu 20 september naar de studio. Voor komende maandag wordt een herhaling ingepland: de uitzending van 13 juli 2020 met Sander Huis.  Hij runt samen met zijn vader een jachthaven. “Het is de bedoeling dat ik het straks van hem over ga nemen”, aldus de jonge Aalsmeerder. Hij noemde zichzelf  koppig, leergierig en behulpzaam. Daarnaast is Sander een autoliefhebber. “Ik houd ervan om lekker te driften met een auto op een circuit”, vertelde Huis. Op de openbare weg weet hij zich goed te gedragen, zo vertelde hij. Dat en meer hoor je komende maandag om 19.00 uur.

Gepubliceerd: 7 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×