'Aalsmeer by Night' gaat terug naar de Feestweek

Voorgaande jaren was Radio Aalsmeer tijdens de Aalsmeerse Feestweek altijd aanwezig met live-uitzendingen vanuit de feesttent, met sfeerimpressies, interviews met de organisatie en bezoekers, maar ook met gesprekken met optredende artiesten. Helaas kan vanwege corona dit festijn ook dit jaar niet doorgaan.

Maar ‘Aalsmeer by Night’ wil donderdag 9 september toch even terug naar de feestelijke sfeer van weleer en kijkt terug naar de afgelopen jaren met oude interviews en muziek van artiesten die op zouden treden en/of in het verleden opgetreden hebben tijdens Feestweek Aalsmeer.

Tussen 22.00 en 24.00 uur gaat Meindert van der Zwaard met ‘Aalsmeer by Night’ Terug naar de Feestweek.  Het programma terugluisteren kan later ook via radioaalsmeer.nl/gemist

Foto: archief

Gepubliceerd: 7 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×