Aandacht voor Project Edu-PC bij ‘Echt Esther’

Bij ‘Echt Esther’ is donderdag 9 september Edwin Hortensius te gast om 19.00 uur. Hij is initiator van Project Edu-PC. Project Edu-PC steunt kinderen uit minder bedeelde gezinnen met gratis computers. Geheel belangeloos transformeert dit project gebruikte computers tot educatieve Chromebooks.

Duizenden gezinnen in Nederland hebben geen geld om een computer aan te schaffen, waardoor hun kinderen grote kans hebben op een onderwijsachterstand. Een gebruikte computer van Project Edu-PC kan hun leven nu en in de toekomst enorm veranderen. Ook jij kunt meehelpen door afgeschreven laptops te doneren aan dit initiatief!

Edwin zal vertellen over hoe je een laptop kunt doneren en hoe minder bedeelde gezinnen via de ib-ers op bassischolen een gratis laptop kunnen aanvragen. Project Edu-PC is een particulier initiatief zonder subsidie of fondsen.

Met groot respect kijkt Esther uit naar Edwins bezoek aan de studio. Ze is reuze benieuwd naar zijn ervaringen met het afleveren van de laptop’s. Heb jij een vraag voor Edwin Hortensius mail deze aan esther@radioaalsmeer.nl. Meeluisteren kan 9 september overal ter wereld via www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 7 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×