Jos de Jong gast in ‘Door de Mangel

Na een zomerstop van zeven weken is afgelopen maandag het team van ‘Door de Mangel’ weer gestart met een nieuwe serie live-uitzendingen. Maria Eickhoff beet het spits af in het nieuwe seizoen als 315e gast. De Pilatus instructrice vertelde enthousiast over haar sportieve werk, dat zij na een operatie sinds kort weer heeft kunnen oppakken. Daarnaast is haar gezin uitermate belangrijk voor haar. De Kudelstaartse noemde zichzelf: spontaan, druk en gezellig.

Ook Maria is op zoek gegaan naar een opvolger en dacht deze gevonden te hebben in de persoon van Nicole Suurendonk. Helaas zegde zij op het allerlaatste moment af. Gelukkig heeft Maria op de valreep iemand anders gevonden: Jos de Jong. Wat hij allemaal te vertellen heeft hoor je maandag 6 september vanaf 19.00 uur. 

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 31 augustus 2021 om 12:14 uur, geschreven door Ilse Zethof

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×