'Vuur en Licht op het Water 2021' een daverend succes

Aalsmeer – Helaas kunnen dit jaar vanwege de coronamaatregelen niet alle activiteiten van de Aalsmeerse Feestweek doorgaan. Wat wel doorging was het evenement ‘Vuur en Licht op het Water’. Dit jaar een bijzondere editie, want het vuurwerk werd afgestoken op de klanken van muziek die via Radio Aalsmeer werd uitgezonden. Er was een speciale muziekmix samengesteld, die samen met het vuurwerk een prachtige combinatie vormde.

Het gebied rond de watertoren en een surfeiland was afgeladen vol met mensen. Het leek wel of heel Aalsmeer en Kudelstaart naar de Kudelstaartseweg was gekomen. De politie en handhaving waren zichtbaar aanwezig en het was gezellig druk. Precies om 23.00 uur startte de muziek, die in het afgezette gebied ook via luidsprekers te horen was, direct gevolgd  door een prachtige vuurwerkshow. De muziek en de vuurpijlen vormden een mooi geheel en werd enthousiast ontvangen door het publiek. Toen de klanken van Jan Lelivelds “(Bij ons in) Aalsmeer” klonken, zong het rijkelijk aanwezige publiek luidkeels mee.

Het applaus dat na afloop klonk was dan ook meer dan verdiend. “Vuur en Licht op het Water” was weer een daverend succes!

VTF | Vivian Tusveld

VTF | Vivian Tusveld

 

Radio Aalsmeer | EH

Radio Aalsmeer | EH

Radio Aalsmeer | EH

Gepubliceerd: 5 september 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×