95-jarigen gezocht voor gratis taart

Aalsmeer – Dit jaar bestaat HEMA 95 jaar en bij een verjaardag hoort een verjaardagstaart. In het voorjaar van 2021 vond de vijfjaarlijkse taartbakwedstrijd plaats, een groot spektakel waar uit vele inzendingen en na zes voorrondes een ultieme winnaar is gekozen, namelijk de pretzelbrownie-karameltaart. Het Nederlandse warenhuis wordt officieel 95 jaar op 4 november en viert dat met iedereen, maar zet haar leeftijdsgenoten extra in het zonnetje. Dus heb jij een opa, oma, moeder, tante of buurman die dit jaar 95 wordt of is geworden? Vul het aanmeldformulier in via deze link en verras hem of haar met een verjaardagstaart!

HEMA
HEMA bestaat sinds 1926 en probeert het dagelijkse leven van haar klanten beter, leuker en makkelijker te maken. De producten en diensten van het bedrijf kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. De winkel heeft 32.000 eigen producten en diensten, meer dan 750 winkels en 19.000 medewerkers, is actief in 12 landen en op 3 continenten.9

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 18 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×