Lustrumlijst Top 300 toont veelzijdigheid

Aalsmeer/Kudelstaart – Om 30 jaar Radio Aalsmeer te vieren zendt de lokale omroep van vrijdag 29 tot en met zondag 31 oktober de 300 liedjes uit die voor de luisteraars het meest betekenen en de afgelopen weken het meest op gestemd is. Het heeft een diversiteit aan muziek opgeleverd waarvan het overgrote deel Engelstalig is, maar toch ook nog 5 Duitse liedjes.
The Beatles komen het meest voor, gevolgd door Queen. Het oudste lied dateert van 1946, maar er staan ook 7 nummers uit 2021 in de lijst. Te merken valt dat de stemmen uit alle hoeken van Aalsmeer en Kudelstaart zijn gekomen.
Vier presentatieduo’s voorzien de uitzendingen van de nodige weetjes over de muziek en over Radio Aalsmeer, te weten Meindert van der Zwaard & Marion Geisler, Frank Bunnik & Stevan van der Voet, Lennart Bader & Frederik Tijssen en Robert Arendse en Lianda van der Schilden.
De complete lijst wordt zaterdag 23 oktober gepubliceerd op www.radioaalsmeer.nl

Gepubliceerd: 19 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×