Laatste plekken ‘Mark en Eric Pubquiz’

Aalsmeer/Kudelstaart – Na negen keer meedoen vanaf de bank is dit jouw kans om op zaterdagavond 30 oktober de andere teams te ontmoeten tijdens de eerstvolgende Pubquiz. Radio Aalsmeer bestaat 30 jaar en daarom maken Mark en Eric de ‘Mark en Eric Pubquiz’ vanuit de feestlocatie The Beach zodat ze er, omringd met zoveel mogelijk teams, een mooie avond van kunnen maken.

Maak een team, reserveer een tafel en ga de uitdaging met elkaar aan om een keer gezellig met elkaar de Pubquiz te spelen. De quiz start om 20:00 uur en is rond 22:00 klaar. Daarna blijft de bar natuurlijk open!  De tafels gaan hard, dus wees snel. Je meldt jouw team aan via deze site: https://radioaalsmeer.nl/pubquiz30/

Gepubliceerd: 19 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×