Bloemen-en plantenveiling op de Historische Tuin

Aalsmeer – Zaterdag 30 oktober klokslag 15.00 uur openen de deuren van de afmijnzaal op de Historische Tuin. Heeft u al eens plaats genomen op de kopertribune? Op de knoppen gedrukt en mooie planten gescoord? Dan is nu uw kans!
De laatste zaterdag van de maand is traditiegetrouw gereserveerd voor de veiling van bloemen en planten, waarvan de opbrengst gaat naar de Tuin. De non-stop onderhoudswerkzaamheden kosten nu eenmaal handen vol geld. Door de 1,5 meter afstand en overige beperkende maatregelen is er dit seizoen nog weinig van terecht gekomen. Op 30 oktober gaan is er een herkansing en zal de de authentieke Jugendstil klok op volle toeren draaien. Een mooi moment om mee te maken.

Betreed de kleinste bloemenveiling van Aalsmeer en ervaar de spanning tijdens het veilproces. Bent u in staat tijdig op de knoppen te drukken? Daag uzelf uit en kom eens langs. Voorafgaand aan het spektakel kunt u een kopje koffie gebruiken in de gezellige corridor. Uw entreekaartje geeft toegang tot de veiling.

Vooraf reserveren is niet nodig. Loop gewoon eens binnen. Donateurs en museumkaarthouders bezoeken gratis de Tuin, evenals kinderen tot 12 jaar. Vanaf het Praamplein ziet u de houten ophaalbrug al in de verte. De Historische Tuin Aalsmeer is geopend op dinsdag t/m zondag van 10.00 – 16.30 uur.

Gepubliceerd: 24 oktober 2021

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×